„Naminė Ciabatta“ su sėklomis

„Naminė Ciabatta“ arba kitaip – Italijos tradicijų įkvėpta duona.
Šios duonos gamyba trunka visą parą. Duonos tešla fermentacijos procese įgauna stipriai išreikštą autentišką skonį bei kvapą. Dėl fermentacijos ji linkusi ilgiau išlikti šviežia ir nekintančio skonio. Jei norisi šiltos, tereikia kelias minutes pašildyti orkaitėje.
Skanaukit vieną, su užtepėlėmis, sriuba ar kaip jūsų fantazija padiktuos!
Fasavimas:
300 g. fasuota (EAN kodas: 4770078194531)
340 g. x 12 vnt. šaldyta (EAN kodas: 4770078194579)
Tinkamumo vartoti terminas: 2-4 paros - free of hydrogenated fats
- lactose-free
- no added sugar
- vegan-friendly
- formed by hands

