Tart with tuna



KVIETINIAI miltai (ES), GRIETINĖ, margarinas (augaliniai palmių ir rapsų aliejai), vanduo, emulsikliai: E471, rapsų lecitinas, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E330, kvapioji medžiaga, dažiklis: E160a), tuno gabaliukai savo sultyse 14,5 % (tunas, vanduo, druska), KIAUŠINIŲ trynių masė, majonezas (vanduo, rapsų aliejus, modifikuotas kukurūzų krakmolas, actas, GARSTYČIOS (vanduo GARSTYČIŲ sėklos, actas, druska, kvapiosios medžiagos, prieskoniai), cukrus, KIAUŠINIŲ tryniai, druska, stabilizatorius: E415, konservantas: E202, kvapiosios medžiagos, antioksidantas: E385, dažikliai: E160a, E150d), sūris (PIENAS, druska, fermentas, konservantas: E251, dažiklis: E160b), juodasis SEZAMAS, pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), GARSTYČIOS (vanduo, augalinis aliejus (rapsų), GARSTYČIŲ milteliai, GARSTYČIŲ grūdeliai, cukrus, Vursterio padažas (slyvos, vynas, dažiklis: karamelė, prieskoniai), druska, bulvių skaidulos, tirštikliai: pupenių derva, E415, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: E260, dažiklis: E160a, konservantai: E202, E211, prieskoniai), saulėje džiovinti pomidorai (pomidorai, konservantas: E220), maistinė acto rūgštis 9 %, joduota druska, itališkas žolelių mišinys (raudonėliai, bazilikai, mairūnai, česnakų granulės, dašiai, šalavijai, rozmarinai).
Sudėtyje gali būti: ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ ir jų produktų pėdsakų.
A special bread baked exclusively from rye flour. We took over the old bread baking technologies from grandmothers, therefore, “Biržų Senolių” duona stays fresh and uniquely delicious for a long time.
Fruit bread made of rye and wheat flour is full of discoveries in every bite: dried apricots and plums, sunflower kernels and raisins, or maybe a crispy nut?
Naminė Ciabatta or our homemade Italian bread.
The perfect morning with our whole grain rye bread without added sugar and yeast that you would be full of pure energy to meet the day!
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.