Kruasano sumuštinis su kumpiu

sviestinis ragelis 37 % (KVIETINIAI miltai (ES), vanduo, priedas tešlai
(KVIETINIAI miltai, dekstrozė, KVIEČIŲ glitimas, joduota druska, stabilizatorius: pektinas, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, citrusinių vaisių skaidulos, emulsiklis: E471, rapsų aliejus, E481, fermentai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis), rapsų aliejus, mielės, joduota druska, virtas kumpis 17,9 % (kiaulienos kumpis, druska, dekstrozė, natūralios kvapiosios medžiagos, antioksidantas: natrio askorbatas, konservantas: natrio nitritas), kreminis SŪRIS (VARŠKĖS SŪRIS, PIENO baltymai, nugriebto PIENO milteliai, kvapioji medžiaga (yra PIENO), druska, tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), majonezas (vanduo, rapsų aliejus GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas, cukrus, druska), fermentinis SŪRIS 11,6 % (PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros, stabilizatorius: kalcio chloridas), „KIMCHI“ padažas (vanduo, druska, cukrus, gliukozės – fruktozės sirupas, obuolių minkštimas, kaitintas actas, skonio stipriklis: E621, E631, apelsino minkštimas, paprika, marinuotos daržovės (svogūnų laiškai, kininis kopūstas, druska, acto rūgštis), raudoni pipirai, džiovintas tunas, hidrolizuoti SOJŲ baltymai, daržovių ekstraktas (svogūnai, morkos, kopūstai, dekstrinas, druska), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, imbieras, stabilizatorius: ksantano guma, žuvies padažas (žuvis, druska, cukrus), rapsų aliejus, dažiklis: paprikų ekstraktas)), šviežių salotų lapai, marinuoti agurkai 4,5 % (agurkai 56,2 %, vanduo, spirito actas, cukrus, druska, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ sėklų).
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMŲ SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.


Chocolate lagoons are surrounded by a fragile butter oasis...
A little reminder: it is rude to speak when your mouth is full of this yummy

The perfect morning with our whole grain rye bread without added sugar and yeast that you would be full of pure energy to meet the day!

Fruit bread made of rye and wheat flour is full of discoveries in every bite: dried apricots and plums, sunflower kernels and raisins, or maybe a crispy nut?

Nice texture, moist but at the same time so light – you will be charmed by the intoxicating flavor of this scalded bread.
