sviestinis ragelis 37 % (KVIETINIAI miltai (ES), vanduo, priedas tešlai
(KVIETINIAI miltai, dekstrozė, KVIEČIŲ glitimas, joduota druska, stabilizatorius: pektinas, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, citrusinių vaisių skaidulos, emulsiklis: E471, rapsų aliejus, E481, fermentai, miltų apdorojimo medžiaga: askorbo rūgštis), rapsų aliejus, mielės, joduota druska, virtas kumpis 17,9 % (kiaulienos kumpis, druska, dekstrozė, natūralios kvapiosios medžiagos, antioksidantas: natrio askorbatas, konservantas: natrio nitritas), kreminis SŪRIS (VARŠKĖS SŪRIS, PIENO baltymai, nugriebto PIENO milteliai, kvapioji medžiaga (yra PIENO), druska, tirštiklis: saldžiųjų ceratonijų derva, pupenių derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis), majonezas (vanduo, rapsų aliejus GARSTYČIOS (vanduo, GARSTYČIŲ sėklos, actas, cukrus, druska), fermentinis SŪRIS 11,6 % (PIENAS, druska, pieno rūgšties bakterijų kultūros, stabilizatorius: kalcio chloridas), „KIMCHI“ padažas (vanduo, druska, cukrus, gliukozės – fruktozės sirupas, obuolių minkštimas, kaitintas actas, skonio stipriklis: E621, E631, apelsino minkštimas, paprika, marinuotos daržovės (svogūnų laiškai, kininis kopūstas, druska, acto rūgštis), raudoni pipirai, džiovintas tunas, hidrolizuoti SOJŲ baltymai, daržovių ekstraktas (svogūnai, morkos, kopūstai, dekstrinas, druska), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, imbieras, stabilizatorius: ksantano guma, žuvies padažas (žuvis, druska, cukrus), rapsų aliejus, dažiklis: paprikų ekstraktas)), šviežių salotų lapai, marinuoti agurkai 4,5 % (agurkai 56,2 %, vanduo, spirito actas, cukrus, druska, prieskoniai (sudėtyje yra GARSTYČIŲ sėklų).
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMO SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
Our pride, a representative of deep traditions in the rye bread family: whole grain, 100% rye, matured with sourdough and without yeast.
You will recognize it from the crispy thick crust: the way a grandmother used to bake it.
Ah, moment, stay a while! You are so lovely! A soft yeasty bun with a sinfully sweet caramel filling that pleasantly caresses the palate.
Naminė Ciabatta or our homemade Italian bread.
The yeasty bun with curd is made for the beginning of a promising day.
Half of it will indeed be very happy to be left for the motivational lunch break...