Sudedamosios dalys:
VARŠKĖ 26 % ( ES), aguonų sėklų įdaras 11 % (aguonos (35%), vanduo, cukrus, gliukozės fruktozės sirupas, MANŲ KRUOPOS, KVIEČIŲ gemalai, augalinis aliejus (rapsų), konservantas E202, valgomoji joduota druska (valgomoji druska, kalio jodatas), kvapiosios medžiagos), nugriebto PIENO JOGURTO kremas įdarams (cukrus, palmių riebalai, rapsų aliejus, nugriebto PIENO JOGURTO milteliai 15 %, bevandeniai SVIESTO riebalai, kakavos sviestas, emulsiklis: saulėgrąžų lecitinas), pasterizuota KIAUŠINIŲ masė (KIAUŠINIAI 100 %), GRIETINĖLĖ, vanduo, mišinys varškės pyragui (cukrus, pakeistų savybių bulvių krakmolas, E1414, KIAUŠINIO baltymų milteliai, kukurūzų krakmolas, PIENO milteliai, KVIEČIŲ glitimas, palmių riebalai, PIENO baltymai, gliukozės sirupas, druska, tirštikis: natrio alginatas, džiovintos IŠRŪGOS, emulsiklis: E472a, kvapiosios medžiagos), cukrus, KVIETINIAI miltai, margarinas (augaliniai riebalai: palmių, kokoso įvairiomis proporcijomis, rapsų aliejus, vanduo, emulsikliai: saulėgrąžų lecitinas, mono- ir digliceridų riebalų rūgštys, druska, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotenas), aguonos 1,6 %, kvapioji medžiaga: vanilinas, joduota druska, tešlos kildymo medžiaga: natrio karbonatas.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMŲ SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, SOJŲ PUPELIŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKŲ.
Maistinė vertė 100g.
Energinė vertė
1453 kJ/348 kcal
Riebalai
19 g
Sočiosios riebalų rūgštys
9,7 g
Skaidulinės medžiagos
1,3 g