Mangų-pasiflorų plokštainis

- 250 g. (EAN kodas: 4770078202120)
- laimingų vištų kiaušiniai


mišinys jogurtinio skonio pyragams (ES) (cukrus, KVIETINIAI miltai, KVIEČIŲ krakmolas, gliukozės sirupas, bulvių krakmolas, tešlos kildymo medžiagos: E450, natrio karbonatas, E336, IŠRŪGŲ milteliai (PIENAS), emulsiklis: E471, JOGURTO milteliai
(PIENAS 0,5 %), druska, stingdikliai: E339, kalcio sulfatas, tirštikliai: ksantano derva, natrio alginatas, kvapioji medžiaga, morkų ekstraktas), saldintas plakamasis kremas (vanduo, visiškai hidrinti palmių branduolių riebalai, cukrus, PIENO baltymai, emulsikliai: E472b, SOJŲ lecitinas, E472e, stabilizatoriai: celiuliozė, karboksimetilceliuliozė, monokalio fosfatas, kvapioji medžiaga, dažiklis: beta karotenas), šaldyta mangų tyrė 14 % (mangai 94 %, cukranendrių cukrus), mangų ir pasiflorų įdaras 10 % (mangai 45 %, cukrus, vanduo, pasifloros vaisiai 5 %, pakeistų savybių krakmolas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, kalcio laktatas, natrio citratas, antioksidantas: askorbo rūgštis, tirštiklis: gelano guma, konservantas: kalio sorbatas, dažiklis: luteinas, kvapiosios medžiagos), pasterizuota KIAUŠINIŲ masė ( KIAUŠINIAI 100 %), vanduo, rapsų aliejus, cukraus pudra, šaldyta pasiflorų tyrė, mangų pasta 2,3 % (mangai 34 %, cukrus gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, kvapiosios medžiagos, dažikliai: beta karotenas, paprikų ekstraktas, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis, obuolių rūgštis, E331, tirštiklis: pektinas), stingdiklis: maistinė želatina.
SUDĖTYJE GALI BŪTI: SEZAMŲ SĖKLŲ, ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ IR JŲ PRODUKTŲ PĖDSAKAI.
The perfect morning with our whole grain rye bread without added sugar and yeast that you would be full of pure energy to meet the day!
Our pride, a representative of deep traditions in the rye bread family: whole grain, 100% rye, matured with sourdough and without yeast.
You will recognize it from the crispy thick crust: the way a grandmother used to bake it.
Fruit bread made of rye and wheat flour is full of discoveries in every bite: dried apricots and plums, sunflower kernels and raisins, or maybe a crispy nut?
It is light, gluten-free and rich in fiber; it tastes like regular types of bread.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.