Tradition of creating

Bread is baked for your table from 1953 years onwards. Over the decades, the generation of workers has evolved, transferring knowledge and experience to each other, the most subtle secrets of baking bread and its products. Today we are proud to be standing in the ranks of the greatest Lithuanian bakeries. Here we have led us to the tradition of bread baking and permanent creations.

More About Us

Tradition of creating

Bread is baked for your table from 1953 years onwards. Over the decades, the generation of workers has evolved, transferring knowledge and experience to each other, the most subtle secrets of baking bread and its products. Today we are proud to be standing in the ranks of the greatest Lithuanian bakeries. Here we have led us to the tradition of bread baking and permanent creations.

More About Us

On your table – traditions matured, time tested products.

Tinklaraštis

UAB „Biržų duona“ įgyvendina projektą

UAB „Biržų duona“ įgyvendina projektą BL-AM-IKM01-0061 „Gamtinių dujų, naudojamų gamybos procesuose ir kt., naudojimo mažinimas“.

„CANNUMO“ IR „BIRŽŲ DUONA“: ĮKVĖPIMAS RŪPINTIS VIDINE VISATA

Kaip pasirūpinti savijauta? Apie tai kalba mūsų partneriai „Cannumo“ – jų prekių ženklas per nepilnus metus tapo ne tik produktų, bet ir bendruomenės, kviečiančios domėtis mokslinėmis naujovėmis, pasitikėti gamtos turtais ir pasirūpinti savimi, namais. Iškart norisi įspėti, kad neturime mintyje šarlataniškų idėjų – „Cannumo“ gamtos turtus neša į perspektyviausių mokslininkų laboratorijas ir tik atlikę išsamius tyrimus bei patys įsitikinę jų nauda kuria visuomenei pritaikytus produktus – fermentuotus gėrimus ir funkcinių grybų tinktūras. Jūsų laukia įdomus pasakojimas, tad kviečiame pasidaryti arbatos ar kavos ir skirti kelias minutes pamąstymui apie visokeriopą rūpinimąsi savimi.

MES JAU IR OGMIOS MIESTE, VILNIUJE!

Rugpjūčio 16 d. „Ogmios mieste“ iškepėme šviežutėlius „Biržų duonos“ kepinių namus – studiją!

Read all blog

Mūsų krautuvės

ES projektai