Tradition of creating

Bread is baked for your table from 1953 years onwards. Over the decades, the generation of workers has evolved, transferring knowledge and experience to each other, the most subtle secrets of baking bread and its products. Today we are proud to be standing in the ranks of the greatest Lithuanian bakeries. Here we have led us to the tradition of bread baking and permanent creations.

More About Us

Tradition of creating

Bread is baked for your table from 1953 years onwards. Over the decades, the generation of workers has evolved, transferring knowledge and experience to each other, the most subtle secrets of baking bread and its products. Today we are proud to be standing in the ranks of the greatest Lithuanian bakeries. Here we have led us to the tradition of bread baking and permanent creations.

More About Us

On your table – traditions matured, time tested products.

Tinklaraštis

Biržuose aplankęs įkvėpimas atkurti saldųjį paveldą: „Rokiškio karvutė“ ir „Biržų duona“

Susipažinkite su nauja „Biržų duonos“ partnere – „Rokiškio karvute“, už kurios slypi draugės Aušrytė ir Simutė. Jos prieš trejus metus sumanė atkurti 1969 m. Rokiškyje gamintus saldainius, prapuolusius iš parduotuvių lentynų, bet niekada – iš juos ragavusių smaližių atminties. Kurgi pamirši ant liežuvio galo tįstančią pasakiško skonio karamelę?! Iniciatyvių partnerių dėka šį jausmą vėl galima patirti, nes „Rokiškio karvutės“ gaminamos jau beveik metus ir pamažu atkeliauja į prekybos vietas, tarp jų – ir į „Biržų duonos“ krautuves. Neabejojame, kad jus nustebins ne tik skonis, įspūdį paliks ir istorija, kuria su mumis pasidalino rokiškietės.

„Vilmanto ūkis“ ir „Biržų duona“: abipusis įsipareigojimas ypatingai kokybei ir skoniui

Pasisveikinkime su nauju „Biržų duonos“ partneriu – „Vilmanto ūkio“ įkūrėju, sūrininku Vilmantu Navicku. 2023 m. Druskininkų sūrių festivalyje jo brandintas puskietis fermentinis kūrinys „Grynas“ įvertintas geriausiu karvių pieno sūriu. Tik ar pamanytumėte, kad tokį veiklos įvertinimą gavęs žmogus visai neplanavo tapti sūrininku? Kokios buvo pirminės veiklos idėjos ir kaip jos keitėsi, mums papasakojo pats Vilmantas. Be to, jo sūrių jau galite rasti „Biržų duonos“ lentynose, tad dabar – gera proga susipažinti su ūkio istorija ir produktų išskirtinumu.

Biržų duona – visada pakeliui!
Biržų duona kiekvieną dieną stengiasi būti kuo arčiau savo pirkėjų, tad nuo šiol kviečiame užsukti mūsų kepinių paragauti dar vienoje vietoje – Vilniaus autobusų stotyje. 🥳
Įsikūrėme prie pat įėjimo į autobusų stotį, todėl net skubėdami mus lengvai rasite ir spėsite kelionei pasiimti savo mėgstamos kavos ir lauktuvių artimiesiems.
Dabar jūsų kelionės bus dar skanesnės ir šiltesnės.
Kviečiame apsilankyti ir skanauti. ❤️
Adresas: Sodų g. 22 (Vilniaus autobusų stotis).
Darbo laikas  darbo dienomis nuo 8 val. iki 18 val.
Savaitgaliais buo 9 val. iki 14 val.
Read all blog

Mūsų krautuvės

ES projektai