Tradition of creating

Bread is baked for your table from 1953 years onwards. Over the decades, the generation of workers has evolved, transferring knowledge and experience to each other, the most subtle secrets of baking bread and its products. Today we are proud to be standing in the ranks of the greatest Lithuanian bakeries. Here we have led us to the tradition of bread baking and permanent creations.

More About Us

Tradition of creating

Bread is baked for your table from 1953 years onwards. Over the decades, the generation of workers has evolved, transferring knowledge and experience to each other, the most subtle secrets of baking bread and its products. Today we are proud to be standing in the ranks of the greatest Lithuanian bakeries. Here we have led us to the tradition of bread baking and permanent creations.

More About Us

On your table – traditions matured, time tested products.

Tinklaraštis

Laiškas nuo Kepėjo | Duonos diena 2023
Į Kilučius atvyksta 4 pasaulinio garso muzikos legendos

2023 metų liepos 22 dieną biržiečių lauks dar vienas, net keturių skonių muzikinis desertas – kepyklos „Biržų duona“ 70 metų gimtadienio proga Kilučiuose koncertuos net 4 legendos – Tomas Andersas (Thom Anders) iš „Modern Talking“ , grupės  „Ottawan“, „London Beat“ ir „Alphaville“!

Po švenčių – neiššvaistytas maistas. Maisto technologė pateikė rekomendacijas ir 3 receptus

Ruošdamiesi didžiosioms metų šventėms žmonės pasirūpina gausiu, vaišėmis nukrautu stalu, ant kurio puikuojasi įvairūs kalėdiniai kepiniai ir kiti gaminiai. Tačiau prabėgus šventėms didelė dalis gaminių yra išmetama. Statistika bauginanti – skaičiuojama, kad pasaulyje išmetama apie trečdalis pagaminto maisto, o didelė jo dalis iššvaistoma būtent po švenčių. „Biržų duonos“ technologė Eglė Punytė primena, kad svarbu atsakingai susiplanuoti šventinį racioną, o jei vis tik liktų kepinių likučių, jų neišmesti, o panaudoti įvairių patiekalų gamybai.

Read all blog

Mūsų krautuvės

ES projektai