Tradicija kurti
Categories
Rodomi 141–154 produktai - viso yra 176
-
„Grissini“ duonos lazdelės su česnaku
Na, dar vieną traškią duonos lazdelę pagardintą česnaku ir keliaujam stebėti saulėlydžio Viduržemio jūros paplūdimyje.
-
„Grissini“ duonos lazdelės su sūriu
Jaukiam vakarui rekomenduojame klasikinį senojo žemyno užkandį – traškias duonos lazdeles, pagardintas sūriu.
-
„Grissini“ duonos lazdelės su rozmarinais
Paragaukite duonos lazdelių su rozmarinu ir pasinerkite į traškų pietietišką nuotykį.
-
„Grissini“ duonos lazdelės su sezamais
Jūsų stalui siūlome tradicinį Viduržemio regiono užkandį, tapusį Piemonto regiono virtuvės simboliu – tai traškios duonos lazdelės, pagardintos švelniai paskrudintu sezamu.
-
„Grissini“ duonos lazdelės su svogūnais
Mėgaukitės gardžiu duonos ir skrudintų svogūnų aromatu. O jei norite nustebinti svečius arba pasidaryti mažytę šventę sau, apvyniokite duonos lazdelę plonu brandinto kumpio griežinėliu.
-
Biržietiška pynė
Turbūt retas vaikystėje nebandė išpinti šio pyrago. Tokia paprasta ir kartu tokia ypatinga…
-
Motulės pyragas
Menantis vaikystės namus. Toks, kaip pas mamą, o gal močiutę – kai iki pilnos laimės tereikėjo stiklinės pieno ir gabalėlio pyrago.
-
Lazdynų pyragas
Pagal senovinį receptą kepame ypatingą „Lazdynų“ pyragą. Nepaprastai minkšta ir puri mielinė tešla ir viliojančiai gardus riešutų aromatas.
-
Vaikų batonas
Minkštumas ir lengvumas specialiai Biržų duonos technologių kurtas mūsų mažųjų skoniui
-
Sotus batonas
Didelio kepalo Sočiojo batono užteks visai šeimai: ar gardiems sumuštiniams, ar skrudinimui, ar mamos uogienės užpilui…
-
Ūkininkų batonas
Ar pusryčiams, ar vakarienei – Ūkininkų batonas purus, lengvas ir be galo sotus.
-
Pjautinis batonas
Minkštas, purus, lengvas, nepaprastai skanus.
-
Be gliuteno Brioche
Išskirtinai puri, korėta ir lengva, o ryškus sviesto skonis – nepaliks abejingų.
-
Be gliuteno sausainiai su sviestu ir kakava
Šokolado lagūnos įsisukusios trapioje sviestinėje oazėje…
Priminimas: kalbėti pilna burna skanumo – nemandagu 😉