Tradicija kurti
Categories
Rodomi 43–56 produktai - viso yra 177
-
Pyragas „Aguonų pokštas“
Gaivus, burnoje tirpstantis aguonų šokis.
-
Eklerai su pistacijų įdaru
Atkąski minkštą eklero pagalvėlę, pripildyki širdį nuodėmingai saldžia palaima.
-
Klasikinis tinginys
Kakavinė rankų darbo mozaika džiugina ne tik akis, bet ir kiekvieną, išsiilgusį saldžių mamos palepinimo akimirkų…
-
„Brioche” bandelės mėsainiams
Pasiruošusios atskleisti geriausius jūsų pasirinktų mėsainių ingredientų skonius.
-
„Keto lengvai“ picos pagrindas
Šis akacijų skaidulomis praturtintas picos pagrindas yra neutralaus skonio, todėl tiks tiek tradicinėms, tiek desertinėms picoms.
-
„Keto lengvai“ bandelės
Šviesios, minkštos ir purios bandelės telpančios delne, patogiai sufasuotos po tris.
-
Eklerai
Keturių natų eklerai kuria saldžią melodiją mano širdyje.
-
Avižiniai sausainiai „Anzac“
Šilti avižiniai sausainiais su kokosais – kai norisi trumpam pabėgti į atostogas po palme.
-
Biržų duonos tortas
Darniai sulipdyti septyni skonių sluoksniai į vieną gabalėlį palaimos…
-
„Keto lengvai“ migdolų duona
Draugiška Keto mitybai, dviejų rūšių riešutų ir dviejų rūšių sėklų miltų duona.
-
Artisan tamsi duona
Rūpestingai ruošiama su ruginiu raugintu plikiniu, savo traškia plėšyta pluta Artisan duona papuoš kiekvieną stalą.
-
Duona „Prancūzaitė“ su avižų sėlenomis
Kokios gražios ir kvapnios tos prancūziškos duonos – nė nemėginsime nuslėpti, jog mus saisto sentimentai.
-
Tamsi „Provanso“ duona su sėklomis
Šiąnakt sapnavau, kaip Provanse basomis laksčiau…
-
Naminė Ciabatta su speltos grūdais
Trūkt už kampučio, akimis palydint kiekvieną nutįstančią giją, iki pat paskutinioji nutrūksta ir vėl iš pradžių.